Infomøde om udbud

Silkeborg Kommune har afholdt informationsmøde om det kommende udbud af entrepriseopgaver på det nye Marienlund Plejecenter

Folk til møde om udbud af entrepriseopgaver på Marienlund Onsdag morgen var omkring 30 interesserede tilbudsgivere mødt op – størstedelen lokale, og de kunne høre Borgmester Steen Vindum byde velkommen til informationsmødet.

Efter velkomsten kunne de fremmødte høre Silkeborg Kommunes arkitektrådgiver Jan Emmertsen fra Årstiderne Arkitekter fortælle om selve byggeprojektet, som skal opføres på Sanatorievej i Silkeborg.

Herefter fortalte Bygherrerådgiver Morten D. Grønbæk fra DK|2 Bygherrerådgivning, om selve udbudsprocessen og entrepriseopdelingen af de mange fagentrepriser som projektet udbydes i.

Silkeborg Kommune var efter informationsmødet medarrangør af en EU-støttet udbudsworkshop, hvor de tilmeldte blev klædt på i forhold til udbudsprocessen og fik gode råd om tilbudsgivning af udbudsekspert Steen Jensen.

Silkeborg Kommune takker de deltagende for deres interesse, og håber at modtage nogle gode tilbud på entrepriseopgaverne på det nye Marienlund Plejecenter på licitationsdagen.