Fleksible vægge

Soveværelse med fleksible vægge

I boligen er det muligt at montere fleksible vægelementer i størrelsen 60 cm i bredden. Med de fleksible vægelementer bliver det muligt for borgeren selv at vælge størrelse på soveværelset alt afhængig af, hvor selvhjulpen borgeren er og hvor meget plads, der skal være til pleje i soveværelset.

Hvis borgeren er selvhjulpen, er det derfor muligt at vælge et mindre soveværelse og bruge pladsen i stuen. Da borgeren selv kan vælge antallet af vægelementer, kan han eller hun få et mere eller mindre integreret rum med stuen.

Elementerne kan også sammenbygges med skydedøre, så borgeren kan få et soveværelse, der er helt adskilt fra stuen. Det er også muligt helt at fjerne de fleksible vægelementer, så soveværelset og stuen bliver slået sammen til ét rum.

På de fleksible vægge kan der monteres højskabe, lave skabe, bogkasser og hylder, og derudover er der ophæng til tv og billeder. Skabselementer, hylder mv. er standardelementer fra køkkenfirmaet. Foruden de to lågetyper, som Silkeborg Kommune tilbyder giver dette borgeren mulighed for at kunne tilkøbe andre valg fra køkkenfirmaets sortiment, så borgeren har mulighed for at tilpasse lågerne til resten af møblementet. Derudover vil borgeren også have mulighed for at tilkøbe ekstra skabe.